Je wordt nu doorgestuurd naar het betaal-scherm.
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation

  Selecteer een bedrag (in €)

  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
  • Anders

  € 


  Zodra je op doneren klikt word je direct doorgestuurd naar het betalingsscherm via waar de donatie kan worden betaald.
  Het kan tot maximaal 1 uur duren voordat je donatie zichtbaar word. Als je na 1 uur nog geen bevestiging hebt ontvangen neem dan contact met ons op.

  17 September 2021

  Vakantie! Dat wordt hard werken…

  Het jaar is alweer op de helft en de voor iedereen welverdiende vakantie staat voor de deur. Wat een jaar tot nu toe hè?…

  Je werk, je gezin en familie, je vrienden, je hobby’s, je buren… iedereen heeft genoeg te doen en verveelt zich geen moment. De tijd vliegt en terwijl de klok doortikt richting einde jaar ben jij ook nog eens begonnen aan die enorme uitdaging door deel te nemen aan of door jezelf in te schrijven als vrijwilliger bij Colsensation.

  Het klinkt niet zo intensief als je het snel uitspreekt maar niets is minder waar en dat realiseren we ons erg goed. Je bent al geruime tijd bezig om een mooi bedrag op te halen als donatiegeld en je wilt meer… dit stopt pas na Colsensation. Aan je ambitie ligt het niet want anders had je je niet eens ingeschreven… daarbij moet er ook nog de nodige tijd gestoken worden in de trainingsuren. Een prestatie leveren gaat nooit vanzelf. Dat merk je al bij het ophalen van een mooi bedrag maar zeker ook voor de sportieve prestatie. Trainen, trainen en trainen…

  Ofwel werken in je vakantie. We hopen dat je daar enorm van geniet, lekker presteert en steeds meer in vorm komt voor 13 september. Want na de vakantie gaat het hard, voor je het weet is het zover.

  Voor nu wensen we iedereen een top vakantie toe en heel graag tot snel!!