fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Bestemming donatiegelden 2017

Met het evenement ColSensation wil Stichting Team Doelbewust een bijdrage leveren aan onderzoek naar en genezing van kanker en verbetering van leven voor kankerpatiënten.

“Hoop Doet Leven. Zolang er hoop is op behandelmethoden voor genezing of verbetering van leven, is er energie en motivatie om de mogelijkheden vast te grijpen die worden geboden. Zo houden we ook hoop en vertrouwen dat er ooit behandelmethoden worden gevonden voor alle vormen van kanker zodat onze dierbaren ons niet vroegtijdig ontvallen en kanker verwordt tot een chronische aandoening waarmee goed te leven valt.” (bron: uit het voorwoord van het informatieboekje van ColSensation 2015)

Ook dit jaar zijn de donatiegelden van ColSensation daarom bestemd voor KWF Kankerbestrijding en regionale kankergerelateerde doelen. Stichting Team Doelbewust heeft besloten de opbrengst van ColSensation 2017 als volgt te besteden:

Minimaal 75% van de donatiegelden gaat naar KWF, waarbij de volgende verdeling geldt:

  1. 25% gaat naar een onderzoek naar de rol van DNA-optuiging bij (het ontstaan van) kinderhersenkanker (lees de publiekssamenvatting hier)
  2. 25% gaat naar een onderzoek om immunotherapie effectiever te maken (lees de publiekssamenvatting hier)
  3. 25% gaat naar andere onderzoeken binnen KWF Kankerbestrijding (bekijk de website van KWF Kankerbestrijding)

De overige 25% (met een maximum van € 50.000) wordt door Stichting Team Doelbewust bestemd voor regionale kanker gerelateerde doelen (zie www.teamdoelbewust.nl)

Op deze wijze laten we een deel van de opbrengst terugvloeien naar de regio West-Brabant (waar de oorsprong van Stichting Team Doelbewust ligt en waar veel van onze deelnemers vandaan komen) om hiermee de zorg van en rondom kankerpatiënten te verbeteren.

Deel dit artikel