Je wordt nu doorgestuurd naar het betaal-scherm.
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation

  Selecteer een bedrag (in €)

  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
  • Anders

  € 


  Zodra je op doneren klikt word je direct doorgestuurd naar het betalingsscherm via waar de donatie kan worden betaald.
  Het kan tot maximaal 1 uur duren voordat je donatie zichtbaar word. Als je na 1 uur nog geen bevestiging hebt ontvangen neem dan contact met ons op.

  17 September 2021

  Wat kost het?

  Een overzicht van mogelijke kosten

  Kostenoverzicht

  ColSensation is een meerdaags evenement en hiervoor worden reis- en verblijfsarrangementen beschikbaar gesteld. Bij inschrijving kan je kiezen van welke arrangement(en) je gebruik wilt maken. Naast de arrangementen zijn er ook enkele individuele keuzes te maken. Hieronder is een overzicht gemaakt van de verschillende opties en de kosten ervan.

  Inschrijving (per persoon)
  Hierbij zijn inbegrepen: een uniek ColSensation shirt, je actiepagina voor je persoonlijke verhaal en donaties, (medische) verzorging gedurende de actiedag, krachtvoer en dorstlesser(s) tijdens de actiedag en de barbecue op het slotfeest
  €90,-

  Optionele keuzes

  De onderstaande keuzes zijn optioneel en te kiezen bij inschrijving:

  Reisarrangement (per persoon)
  Busvervoer van Roosendaal naar Aubignan op dinsdagavond en terug op zaterdagochtend. Hierbij is vervoer van de fiets inbegrepen.
  €130,-
  Verblijfsarrangement (per persoon)
  Overnachtingen op het bungalowpark in Aubignan voor 3 nachten (woensdag, donderdag en vrijdag) met diners op woensdag en donderdag.
  €135,-
  Fietsvervoer (mits voldoende plaats, per fiets)
  Alleen fietsvervoer van Roosendaal naar Aubignan en terug. Dit arrangement kan alleen worden verzorgd bij voldoende capaciteit in de aanhanger van de bus.
  €25,-
  Diner op bungalowpark op woensdag en donderdag (per persoon)
  Als je ervoor kiest om zelf verblijf te regelen is het mogelijk om mee te dineren op woensdag en donderdag op het bungalowpark.
  €45,-
  (Extra) barbecue vrijdagavond (per barbecue)
  Voor deelnemers en vrijwilligers is de barbecue inbegrepen. Voor supporters en introducees kunnen extra barbecues worden afgenomen.
  €25,-
  Extra ColSensation sportshirt (per shirt)
  Als deelnemer zit het unieke ColSensation sportshirt bij het inschrijfgeld inbegrepen. Het is mogelijk om een extra shirt bij te bestellen of dat je als vrijwilliger of supporter ook dit unieke shirt wilt hebben.
  €45,-
  • t/m 3 jaar*: verblijfsarrangement is gratis; er dient wel zelf zorg gedragen te worden voor faciliteiten als (baby)voeding, campingbedje e.d.
  • t/m 12 jaar*: verblijfsarrangement is half tarief

  * leeftijd gerekend op de actiedag