Je wordt nu doorgestuurd naar het betaal-scherm.
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation

  Selecteer een bedrag (in €)

  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
  • Anders

  € 


  Zodra je op doneren klikt word je direct doorgestuurd naar het betalingsscherm via waar de donatie kan worden betaald.
  Het kan tot maximaal 1 uur duren voordat je donatie zichtbaar word. Als je na 1 uur nog geen bevestiging hebt ontvangen neem dan contact met ons op.

  17 September 2021

  Veelgestelde vragen

  Inschrijving

  Ik kan helaas niet meer meedoen, maar heb me wel ingeschreven. Kan ik me uitschrijven?

  Je kan je uitschrijven via dit uitschrijfformulier. Let er wel op dat dit financiele consequenties kan hebben conform het reglement.

  Ik wil graag de Cinglé fietsen. Kan ik dat via de organisatie aanvragen?

  Je kunt op de actiedag de Cinglé fietsen. Echter faciliteert de organisatie niet in het bijbehorende stempelboekje en fietsbordje. Wil je een officiële Cinglé fietsen, schrijf je dan in via Club des Cingles du Mont Ventoux.

  Ik wil mijn inschrijving aanpassen. Hoe en tot wanneer kan ik dat?

  Je kunt je inschrijving en gemaakte keuzes zelf wijzigen op je persoonlijke pagina. Om de organisatie goed te kunnen regelen hanteren we wel een ‘freeze’-moment. Wanneer deze ingaat kun je lezen op onze jaarkalender

  Verblijf

  Kan ik een voorkeur opgeven ten aanzien van de huisjes indeling?

  Jazeker, je kan in je persoonlijke pagina bij faciliteiten aangeven wat je voorkeur is. We nemen je voorkeur mee in de indeling van de kamers, huisjes en groepen huisjes. Omwille van de beperkte huisvesting heeft de organisatie de eindregie ten aanzien van de indeling.

  Kan je ook eerder al verblijven of langer blijven op de accommodatie?

  Jazeker, je kan in je persoonlijke pagina bij faciliteiten aangeven wat je wensen zijn. Deze nemen we mee naar de accommodatie. De kosten voor de extra verblijfdagen moeten wel zelf afgerekend worden bij de receptie op de dag van aankomst. Je bent uiteraard ook vrij om zelfstandig een huisje te huren op de accommodatie.

  Is er een supermarkt in de buurt van de accommodatie?

  Ja, er is een grote Carrefour supermarkt op ongeveer twee kilometer van de accommodatie aanwezig

  Actiedag

  Hoe laat rijden de bussen van de accommodatie naar het startpunt en hoe weet ik in welke bus ik zit?

  Op zowel de woensdag als de donderdag liggen er buslijsten bij de informatiebalie. Op geplande momenten is het mogelijk om je voorkeur of wijzigingen door te geven.

  Mag ik op eigen gelegenheid naar het startpunt van de berg?

  Ja, dat mag zeker. Let er wel op dat als je met een auto gaat er vanuit de gemeente Bédoin en de organisatie richtlijnen worden meegegeven. Parkeer de auto op de daarvoor bestemde plaats en ben, zeker in de ochtendgloren, stil voor de omwonenden.

  Mogen supporters met je de berg op meerijden?

  Nee, omwille van de drukte op de berg is dit niet de bedoeling. Supporters worden met pendelbussen naar Chalet Reynard gebracht en periodiek pendelt er een personenbus naar de top. Daar kan gebruik van gemaakt worden.

  Zijn op alle drie de bergkanten verzorgingsposten aanwezig?

  Nee, alleen op de route van Bédoin naar de top zijn bergposten met fourage en verzorging aanwezig. De overigen twee weg routes en MTB routes worden wel ‘bemand’ met motards. Zij hebben fourage bij zich en kunnen contact leggen met de organisatie mocht dat nodig zijn.