Je wordt nu doorgestuurd naar het betaal-scherm.
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation

  Selecteer een bedrag (in €)

  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
  • Anders

  € 


  Zodra je op doneren klikt word je direct doorgestuurd naar het betalingsscherm via waar de donatie kan worden betaald.
  Het kan tot maximaal 1 uur duren voordat je donatie zichtbaar word. Als je na 1 uur nog geen bevestiging hebt ontvangen neem dan contact met ons op.

  17 September 2021

  Reis en Verblijf

  Reis

  De Mont Ventoux ligt in Aix-en-Provence, zo’n 1100 kilometer van West-Brabant. Je kan daar op verschillende manieren komen:

  Met de bus verzorgd door de organisatie
  De ColSensation-organisatie faciliteert in busvervoer heen en terug. Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken. Je kan dan, indien van toepassing, je fiets veilig mee laten vervoeren. De bus vertrekt op de dinsdagavond voor ColSensation naar de verblijfsaccommodatie en rijdt op zaterdag na ColSensation weer terug naar Roosendaal. De reis duurt zo’n 15 uur. Voor prijzen en tarieven zie pagina: Wat kost het?

  Met de auto
  Met eigen vervoer is geen enkel probleem. Op de verblijfsaccommodatie is voldoende parkeergelegenheid. Voor tips omtrent het rijden naar Zuid-Frankrijk verwijzen we door naar de ANWB. Als je over tolwegen rijdt moet je rekening houden met zo’n €90,- aan tolgelden (totaal heen én terug). Beetje afhankelijk van de drukte en rijstijl duurt de autorit ongeveer 11 uur.

  Met het vliegtuig
  Vliegen gaat via Aeroport Marseille Provence (MRS). Vanuit Brussel is dit 1 uur en 40 minuten vliegen. Met een huurauto van het vliegveld naar het verblijfsaccommodatie is via Avignon een dik uur rijden.

  Met de fiets
  Enkelen zijn je al voor geweest mocht je dit willen, maar het is mogelijk om naar de Mont Ventoux te fietsen. Dit vergt natuurlijk wel wat extra voorbereiding in de reis en zeker ook in training. Een hele mooie route om rijden is de Groene Weg naar de Middellandse Zee. Heb je hier interesse in? Dan kun je via de organisatie mogelijk wel in contact gebracht worden met voormalig deelnemers die dit al eens gedaan hebben.

  Verblijf

  Uiteraard is iedereen vrij om zelf te kiezen, maar om de belevenis van ColSensation extra bijzonder te maken verblijven de meeste deelnemers gezamenlijk op de verblijfsaccommodatie die door de organisatie wordt gefaciliteerd. De accommodatie hiervoor is al enkele jaren Les Demeures du Ventoux in Aubignan. Dit dorpje ligt nabij Carpentras op zo’n 17 kilometer van Bédoin.

  Voor de mogelijkheden omtrent de verblijfsarrangementen en tarieven ga je naar de pagina Wat kost het.

  Het vakantiehuis

  Er zijn op het park vier- en zes-persoons vakantiehuizen beschikbaar. Omdat we maar een beperkt aantal huizen toegewezen krijgen heeft de ColSensation-organisatie de regie over de indeling van de vakantiehuizen. Uiteraard gaan we daarbij zorgvuldig te werk en zorgen we ervoor dat teams, gezinnen, koppels, vriendengroepen enzovoorts zoveel mogelijk bij elkaar zitten (zelfde kamer, huis of groep huizen). Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk aan alle wensen kunnen voldoen is het van belang om je wens kenbaar te maken via het opmerkingen-veld bij accommodatie op je persoonlijke pagina.

  De huizen zijn voorzien van een keuken met daarin een kookplaat, koelkast, oven, koffiezetapparaat (filter), vaatwasmachine, bestek en servies. Per persoon is er één set lakens en badhanddoeken aanwezig. Er is ook gratis internet (WiFi) aanwezig.

   

  Eerder aankomen en/of langer blijven?

  ColSensation faciliteert in langer verblijven op de accommodatie, zowel in aanloop naar als na het evenement. Vermeld dit soort aanvragen via je persoonlijke pagina in het opmerkingen-veld bij de verblijfskeuze. Dit verzoek zetten we door naar de accommodatie: data van aankomst/vertrek en het aantal extra nachten. De kosten voor deze extra nachten dienen separaat bij de receptie te worden afgerekend.