• Ad Bruijns heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wanuktdanou & FriendsWanuktdanou & Friends 2 weken, 4 dagen geleden

  Het was weer een zeer geslaagde middag j.l. zondag. Met 59 deelnemers hebben we er weer een zeer gezellige Jeu de Boule middag van gemaakt bij De Bommequet.
  Resultaat: bijna EUR 600,– aan donatiegelden.
  De vraag kwam al van alle kanten: volgend jaar weer?

 • Bob Hopstaken heeft een update geplaatst 2 weken, 4 dagen geleden

  Iedereen die gisteren is komen eten bij Kir Royal voor de inzamelingsactie georganiseerd door ons team DGD: Dank je wel!!!
  Doneren kan nog steeds en ook miniatuurrennertjes met het colsensationshirt 2019 kunnen nog besteld worden via: r.hopstaken@rnpgroep.nl. Voor slechts € 12,50 per stuk!

 • Bob Hopstaken heeft een update geplaatst 2 weken, 5 dagen geleden

  Voor de besluiters op het laatste moment of voor mensen die vanavond geen zin hebben om te koken: Colsensation 3-gangen diner vanavond om 18.00 uur in Kir Royal Schijf: prijs 50 euro per couvert inclusief 3 drankjes, waarvan 25 euro voor Colsensation. Tot vanavond!

 • Eline Mol heeft een update geplaatst 2 weken, 6 dagen geleden

  Z&PC Dio heel erg bedankt voor jullie donatie!!

 • Bob Hopstaken heeft een update geplaatst 2 weken, 6 dagen geleden

  Wauw, we zijn de € 1.500 al grens gepasseerd. Alle donateurs enorm bedankt!!!

 • Anita Wildhagen heeft een update geplaatst 3 weken, 1 dag geleden

  Afgelopen zaterdag een lange wandeltocht gemaakt als training….jaja, in de hitte!! We zijn vroeg gestart en hebben 14 km gelopen op de Brabantse Wal. Dan zijn we toch al bij Chalet Reynard……. Op naar de volgende training!

 • Na mijn ongeluk met de Elfstedentocht, weer volop aan de slag met trainen. De draad weer vlug op pakken nu, ben superblij met de donaties die ik inmiddels gekregen heb. De actie met de koeken is een succes reeds 20 boxen verkocht. Iedereen die gedoneerd heeft of van mij boxen gekocht heeft hartelijk dank hiervoor en op naar mijn streefdoel van…[Lees meer]

 • Roy Camphens heeft een update geplaatst 3 weken, 3 dagen geleden

  Zo ik heb vanochtend vroeg getraind bij het drielandenpunt! Het gaat de goede kant op.
  Nu door middel van de dikverdiende koeken op de overige deelnemers van de wvs team geld storten zodat iedereen de Mont Ventoux kan gaan bedwingen!!!

 • Bob Hopstaken heeft een update geplaatst 3 weken, 5 dagen geleden

  Allen,

  Vandaag heb ik de start gemaakt met mijn donateursactie’s! Aan een ieder die een financiele bijdrage heeft geleverd: mijn dank namens de Stichting Colsensation is enorm groot!

 • Peter Timmermans heeft een update geplaatst 4 weken geleden

  Dankzij een geweldige bingo-avond is het streefbedrag nu al ruimschoots overschreden. Heel erg bedankt aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. 👏👏👏 #TeamWillufusio #Colsensation2019.

 • Freek de Poel heeft een update geplaatst 1 maand geleden

  Op 13 september is het weer zover: ik ga WEER meedoen met Colsensation, een evenement waarbij ik de Mont Ventoux drie of vier keer zal beklimmen. Om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, het goede doel van Colsensation, organiseer ik dit jaar ook een Tour de France poule. Wat te doen? Stort een donatie op mijn persoonlijke Colsensation…[Lees meer]

 • marian kooijman heeft een update geplaatst 1 maand geleden

  Lieve allemaal. Wat ben ik blij met alle donaties en een drive zit er in mij om dit te doen voor een ander. Zeker nu ik afgelopen week te horen heb gekregen dat een vriendin van mij deze vreselijke diagnose heeft gekregen.

 • Patricia de Kraker heeft een update geplaatst 1 maand geleden

  Vanavond begint de avond4daagse hier in Etten-Leur hebben er zin in we gaan de 10 kilometer lopen

 • Frank Nienhaus heeft een update geplaatst 1 maand, 1 week geleden

  Afgelopen week eindelijk de fiets uit de motteballen gehaald (Naamkaart van 2018 zat er nog op). (morgen de derde training (gas op de lolly want 3x omhoog is dit jaar mijn doel.)

 • Ad Bruijns heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Wanuktdanou & FriendsWanuktdanou & Friends 1 maand, 1 week geleden

  Helaas. De wielerkwis van a.s. zondag 16 juni moeten we helaas afzeggen. Natuurlijk is Vaderdag zeker zo belangrijk en dat was te merken aan de aanmeldingen.

 • Ad Bruijns heeft een update geplaatst 1 maand, 1 week geleden

  Helaas moeten we de wielerkwis voor a.s. zondag (16-6) annuleren. Vaderdag bleek toch een te grote spelbreker.

 • Kirsten v.d. Sande heeft een update geplaatst 1 maand, 1 week geleden

  We zijn alweer een hoop kilometers verder, maar ook een hoop Euro’s. Wat ontzettend gaaf om te zien dat iedereen ons EN het goede doel een warm hart toedraagt en doneert: BEDANKT!

 • Karin van der Krabben heeft een update geplaatst 1 maand, 1 week geleden

  Afgelopen pinksterweekend 3 dagen gecollecteerd tijdens de Open Bredase Turn Kampioenschappen van BredaGym. Hierbij het fantastische bedrag van € 701 opgehaald. Alle donateurs en BredaGym enorm bedankt voor de geweldige bijdragen!!

 • Bouvien Brocks heeft een update geplaatst 1 maand, 1 week geleden

  En dan is het juni. Nog drie maanden te gaan. Voor mij tijd om me voor te bereiden om de berg der bergen aan te pakken. Voor de patiënten is het juist soms alle tijd die hen rest op deze aardbol. Ik hoop dat we met onderzoek kunnen zorgen dat de tijd voor patiënten langer wordt met een goede kwaliteit van leven.

 • marian kooijman heeft een update geplaatst 1 maand, 1 week geleden

  Jeetje , ik ben helemaal ontroerd door iedereen die doneert en mij wil sponsoren. Ik wil dit doen, ik ga het doen en het gaat me lukken!!!

 • Meer laden