• Gina heeft een update geplaatst 4 dagen geleden

  En we zijn gisteren weer gestart met ’n volgende uitdaging! Met enkele #fytaalcancersupportteam leden doe ik mee met de Virtual Run Zuid-West NL 2020. I.p.v. “to run” mogen we ook wandelen. Wij gaan voor 4x5km. Die Roosendaalse medaille is sowieso ‘in the pocket’! We zijn niet te stoppen……de 1ste van de 4 zit er weer op!

 • Gina heeft een update geplaatst 1 week, 3 dagen geleden

  Het is inmiddels weer ’n paar dagen geleden dat de Alternatieve Vierdaagse is beëindigd. De laatste dag heb ik helaas zonder mijn teamgenoot moeten lopen, maar heb deze uitdaging tot ’n goed einde gebracht. Deze 4e avond heb ik i.p.v. 10 zelfs 12 km gelopen. Ik ben trots op mezelf dat ik het naar alle tevredenheid op deze manier heb kunnen…[Lees meer]

 • Gina heeft een update geplaatst 2 weken, 1 dag geleden

  Op de 3e avond heeft ’n gedeelte van ons Fytaal Cancer Support Team een gedeelte meegewandeld met Marga en mij. Niet iedereen is al zover om deze uitdaging aan te gaan dus des te leuker dat zij op deze manier hun wekelijkse training hebben gedaan. Bedankt toppers, het was ’n mooie en gezellige avond!

 • Gina heeft een update geplaatst 2 weken, 2 dagen geleden

  2e Avond is ook heel goed gegaan. Lekker zonnig weer om te wandelen, mooie omgeving gezien en weer gezellig gekletst. Wel héél jammer dat er geen donaties meer zijn binnengekomen t.b.v. ons goede doel waarvoor we ons echt helemaal voor inzetten, maar omdat de ColSensation 2020 niet door gaat zien wij dit maar als onze uitdaging voor dít jaar en lo…[Lees meer]

 • Gina heeft een update geplaatst 2 weken, 2 dagen geleden

  Foto’s van Dag 1

 • Gina heeft een update geplaatst 2 weken, 3 dagen geleden

  De 1ste avond van de Alternatieve 4Daagse zit er op!
  Het was ‘n fijne en gezellige wandeling met genoeg gespreksstof en we blijken veel raakvlakken te hebben m.b.t. wij beide meegemaakt hebben….

 • Gina heeft een update geplaatst 2 weken, 3 dagen geleden

  Vanavond is voor mij de start van de Alternatieve 4daagse! 4 dagen (avonden!) 10 KM lopen. Dit doe ik samen met medeteamlid Marga Woudstra. Samen gaan we er voor en samen gaan we deze uitdaging halen. 💪🏼🥾
  Donaties zijn nog altijd welkom want we lopen als teamlid van het Fytaal Cancer Support Team!

 • Gina heeft een update geplaatst 2 weken, 6 dagen geleden

  Dankbaar!

 • Gina heeft een update geplaatst 2 weken, 6 dagen geleden

  Ons Fytaal Cancer Support Team bestaat uit allemaal toppertjes! We trainen gewoon door ook al gaat het helaas dít jaar niet door. We lopen 2x in de week, op maan- en donderdag. 1x in de maand doen we een training met veel km’s. Vandaag was het zo’n dag, we zijn om 08.30u vertrokken en hebben bijna 16km gelopen. Met zo’n begeleiding en zo’n…[Lees meer]

 • Corné heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Team KSETeam KSE 3 weken geleden

  Graag willen wij als team KSE de organisatie van Colsensation hartelijk danken voor de ontvangen kaarten ivm het overlijden van Amber!!
  Wij weten als team nu maar al te goed waarom Colsensation zo belangrijk is!!!!!

 • Gina heeft een update geplaatst 3 weken, 2 dagen geleden

  Volgende week start de Alternatieve 4Daagse en dit jaar doe ik mee!
  4 dagen 10 km……
  Van 21 Juli t/m 24 Juli en u kunt mij sponsoren. U kunt hiervoor gewoon mijn ColSensation link gebruiken. Alvast héél erg bedankt!

 • Corné heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van Team KSETeam KSE 1 maand geleden

  Dan komt iets wat je niet wil maar onvermijdelijk was…..
  Helaas is op 3 juli Amber van Eekelen overleden aan de verschrikkelijke ziekte. Wij zullen haar als team KSE toch in onze gedachte mee de berg opnemen zoals haar wens ook was.
  Veel sterkte aan haar familie!

 • Gina heeft een update geplaatst 1 maand, 1 week geleden

  Gisteren, 26-06-20, was het ’n jaar geleden dat ik afscheid moest nemen van mijn linkerborst. Na 27 jaar en ’n borstbesparende operatie was er ineens ’n nieuwe tumor.
  Heel blij dat de mammo bus er is……

  Deze dag ‘beleefde’ ik weer helemaal opnieuw. Opnieuw voelde de angst, het enorme verdriet en de pijn, zowel lichamelijk als geestelijk.…[Lees meer]

 • Henk heeft een update geplaatst 1 maand, 2 weken geleden

  wat een prachtig bedrag van een trouwe sponsor Verhelle NV uit Tielt.
  Bedankt.

 • Anne-Marie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van FormidabELFormidabEL 1 maand, 3 weken geleden

  We beloofden jullie vol enthousiasme en dankbaarheid een sportief evenement voor ons team te organiseren, nu de Mt….

  Gepostet von Formidabel am Dienstag, 16. Juni 2020

 • Jesca heeft een update geplaatst 1 maand, 3 weken geleden

  Heel begrijpelijk…ColSensation 2020 is verplaatst naar 2021. Iets moois om naar uit te kijken. En verder sparen voor de goede doelen.

 • Gina heeft een update geplaatst 1 maand, 3 weken geleden

  Ik heb een grote kaars met namen van mensen die gestorven zijn aan of nog steeds vechten tegen kanker. Deze kaars neem ik volgend jaar mee de Mont Ventoux op! Wil je de naam van ’n dierbare op deze kaars hebben? Doe dan ’n donatie via mijn link en geef mij haar/zijn voornaam door. Bedankt!

 • Gina heeft een update geplaatst 1 maand, 3 weken geleden

  De teleurstelling is groot wanneer je hoort dat de ColSensation 2020 niet doorgaat. Natuurlijk hebben wij er allemaal begrip voor want het SAMEN de berg op gaat gewoon niet tijdens de Corona met 1 ½ meter afstand. SAMEN reizen, SAMEN eten, SAMEN overnachten, SAMEN lachen en huilen met ’n arm om je schouder, SAMEN de top bereiken en elkaar in de…[Lees meer]

 • Gina heeft een update geplaatst 1 maand, 4 weken geleden

  Vandaag werd ik gebeld door Ilse, ‘n werkneemster van de Albert Heijn Tolberg. Ik mocht de opbrengst komen halen van mijn statiegeldbonnetjes aktie. Zeer dankbaar voor ‘n mooie opbrengst van € 282,75!! Superbedankt lieve mensen van AH Tolberg Roosendaal en klanten dat jullie hebben meegedaan.

 • Anne-Marie heeft een update geplaatst in de groep Groepslogo van FormidabELFormidabEL 2 maanden geleden

  Niet alleen de kuitspieren zijn van staal. We hebben ook ijzersterke sponsoren.Bameco is sinds 2004 actief op het…

  Gepostet von Formidabel am Freitag, 5. Juni 2020

 • Meer laden