fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Recordbedrag voor ColSensation 2016!

ColSensation heeft dit jaar een recordbedrag opgehaald van in totaal  328.647,-
Tijdens het TeamDoelbewustfeest op zaterdagavond 8 oktober is dit bekend gemaakt bij squashcentrum Sieben Recreatie.
In een volle zaal werd een video (link) vertoond met prachtige beelden van de lustrum editie, de donatie top 3 van deelnemers en teams en uiteindelijk de bekendmaking van het eindbedrag. Dit cadeau van Optiek van Wely aan het bestuur van ColSensation werd met luid applaus ontvangen.
Van het totale bedrag wordt € 50.000,- gedoneerd via Stichting Team Doelbewust naar regionale kanker gerelateerde goede doelen (zie www.teamdoelbewust.nl) en € 278.647,- aan het KWF voor onderzoek naar genezing van kanker (zie voor specificatie onze donatie pagina link).
Bijzonder is dat Michel Rudolphie, directeur van KWF, de cheque persoonlijk in ontvangst nam.
Vervult van trots en dank aan alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en supporters, die het hebben mogelijk gemaakt om van de lustrum editie in 2016 een succes te maken, zijn de eerste stappen voor de 6e editie in 2017 alweer gezet.
Bij voorinschrijving hebben we nu al bijna 100 aanmeldingen mogen ontvangen om in november als eerste voor deelname te kunnen inschrijven. De voor inschrijving is open en hopen dat we volgend jaar wederom een prachtig editie van ColSensation mogen beleven, Heading up high!

Deel dit artikel